Ralph Waldo Emerson (1803-1882) – Vetvetja

Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

“Mund ta bredhim gjithë botën në kërkim të bukurisë dhe qetësisë.

Po nëse s’e kemi  brenda nesh s’do ta gjejmë atë askund…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook