Luftën partizane e ka diskredituar vetë Enver Hoxha – nga Çelo Hoxha

Tiranë 1965 - Kuadro të Ushtrisë dhe Shtetit

Tiranë 1965 – Kuadro të Ushtrisë dhe Shtetit

Luftën partizane e ka diskredituar vetë Enver Hoxha

nga Çelo Hoxha

Luftën partizane e ka diskredituar vetë Enver Hoxha, duke vrarë gjithë komandantët dhe komisarët e saj: 
-Komandanti i Brigadës I, u vetvra (nga K. Hazbiu, thonë); 
-Komisari i Brigadës I, vdiq në burg; 
-Komandanti i Brigadës II, u pushkatua; 
-Komandanti i Brigadës VI, vdiq në burg; 
-Komadnanti i Brigadës VII, vdiq në burg; 
-Komandanti i Divizionit I, u pushkatua; 
-Komisar i Brigadës XVI, u pushkatua. ç 
-Komisari i Zonës I Operative, u burgos;
-Zv/komandant i Brigadës III, u pushkatua; 
-Zv/komandant i Brigadës. V, u pushkatua; 
-Komandanti i Zonës I Operative, u pushkatua; 
-Komandanti i Shtabit të Beratit, u pushkatua; 
-Kryetari i KANÇ u vetëvra (nga djali i M. Pezës, thonë); 
-Komisari i Grupit të Korçës, u burgos; 
-Komandanti i Divizionit të V, u burgos; dhe e lista e vazhdon.
Të gjithë këta u vranë me porosi të komandantit të UNÇ.
Kur komandanti ka luftuar me kriminele e tradhëtarë, pse duhet t’i respektojmë ne? Nëse ata s’kanë qenë kriminelë, atëherë ka qenë i tillë komandanti. Një ushtri e e drejtuar nga një kriminel, sigurisht krime ka bërë.
.
Marre nga Muri i FB, i Çelo Hoxhes, 5 maj 2021
.
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook