Joseph Addison (1672-1719) – Muzika

Joseph Adisson (1672-1719)

Joseph Adisson (1672-1719)

“Muzika asht e mira ma e madhe që ne vdekatarët njohim…

Dhe e gjithë kjo që i përket parajsës, ne e kemi këtu mes nesh…”  

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook