Honore de Balzac (1799-1850) – Shëmtimi

Honore de Balzac (1799-1850)

Honore de Balzac (1799-1850)

“A ndjeheni të shëmtuar?

Bëhuni të tmerrshëm…

dhe askush s’ka me u kujtue për shëmtimin tuej…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook