Historia në një moment! – nga Skerdjan Dhuli

Neritan Ceka - 21 Shkurt 1991 - Para Hotel Dajtit

Neritan Ceka – 21 Shkurt 1991 – Para Hotel Dajtit

Historia në një moment!

nga Skerdjan Dhuli

Kjo foto është si një digë e madhe që ndryshon rrjedhën e Historisë.
Në vazhdën e atyre që kam thënë kaherë, në raport me komunistët, edhe sot mendoj se nëse Blloku dhe elita e tij do ishin bërë hi, Shqipëria do ishte si Europa.
Kjo Demokraci me letra, koha tregoi se nuk i duhej as dreqit veçse komunistëve të kuq.
Mbase, vërtet do derdhej gjak, po gjaku i komunistëve të Bllokut është ujitja më frytdhënëse për demokracinë.
Nuk e di çfarë mendon Neritan Ceka sot, por ky është një nga momentet më të zeza për Shqipërinë.
.
Marre nga Muri Fb i Skerdjan Dhuli, 22 shkurt 2021
.
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook