Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) – Puna

Franklin Delano Roosevelt - (1882-1945)

Franklin Delano Roosevelt – (1882-1945)

“Liria e vërtetë e individit s’mundet të ekzistojë pa sigurinë ekonomike dhe pavarsinë…

Njerzit e uritun e të papunë janë brumi me të cilin gatuhen diktaturat…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook