Faik Konica (1875-1942) – Shpirt skllavi

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942)

“Atyreve që lindin skllav,

u është skllavëria si një natyr’e dytë dhe ata jo vetëm s’marrin vesh çdo me thënë liri,

po ndiejnë një farë urrejtje për mprojtësit e lirisë

dhe ushqejnë respektin më të thellë për tiranët…”  

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook