Banana Yoshimoto – Reflektim

Banana Yoshimoto

Banana Yoshimoto

“…I mbyll sytë, dhe i hedh nji sy krejt botës sime.

Mandej i kushtoj nji lutje krejt atyne njerzve,

që në nji çast të caktuem jete janë largue prej meje,

persona me të cilët do të kisha dashtë me pasë nji raport krejt ndryshe,

po që për njimijë arsye s’ka shkue njashtu siç unë kam dëshirue.

Në kët botë, për shkak të rrethanave në të cilat jemi takue,

midis meje dhe tyne s’ka funksionue gjanat në asnji farë mënyre.

Por e ndjej, jam e sigurtë, se diku tjetër,

në nji botë diku ma të thellë e ma të largët,

në nji breg të mrekullueshëm,

ne ju afrojmë atyne mirsjellje,

dhe kalojmë së bashku çaste të papërsëritshme…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës, Përkthime  Etiketat: ,
Një përgjigje

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook