Anton Çehov (1860-1904) – Martesa

Anton Çehov (1860-1904)

Anton Çehov (1860-1904)

“Një martesë e lumtun mundet me ekzistue…

veç midis nji burri shurdh dhe nji gruaje të verbume…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook