Ancona segreta (album fotosh dhe nji esse e gjatë)

Ancona Segreta

Ancona Segreta

“Ancona segreta” Botimi i nji grupi fotografishë nga Jozef Radi, Gualtiero Biaggi, Paolo edhe Marco Caporallini, me shënime të Stefano Serpillit

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Arkivi Jozef Radi, Botimet  Etiketat: , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook