Arkivë për » Shtator 28th, 2023 «

Një promovim libri që dhuroi dashuri dhe lot… nga Shqipe Nebiaj

Një promovim libri që dhuroi dashuri dhe lot… nga Shqipe Nebiaj Më 16 shtator 2023, në kishën katolike “Zoja e Shkodrës”, në sallën e konferencave “Nënë Tereza” u bë promovimi i Lexo Me Teper.

Triptik mbi tre autore e tri Vepra – Luftar Pepmarku, Bashkim Shehu & Natasha Lako nga Emrije Krosi

Emrije Krosi Triptik mbi tre autore e tri Vepra -  Luftar Pepmarku, Bashkim Shehu & Natasha Lako nga Emrije Krosi Ekspertiza dhe dekodimi i regjimit, përmes kujtesës librore, në romanin e Luftar Pepmarkut Edhe Lexo Me Teper.

Një qeveri që guxon të kundërshtojë… nga Ingrid Bonati

Një qeveri që di t’i kundërshtojë… nga Ingrid Bonati Sado e dhimbshme pjesa e vrasjes së oficerit të policisë së Kosovës, Afrim Bunjaku nga sulmi i terroristëve serbë, e gjithë ajo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook