Arkivë për » Shtator 25th, 2023 «

Mrì Dedja, ngjall të kaluemen e nji kohe të përjetueme tragjike – nga Idriz Lamaj

Mrì Dedja, ngjall të kaluemen e nji kohe të përjetueme tragjike nga Idriz Lamaj Mri Dedja e Merrnaçajve – Zoja e Hekurt me Shpirt Florini  libër nga Jozef Radi Zoja dhe zotni, e Lexo Me Teper.

Studenti Agjent – nga Muçi Xhepa

Studenti Agjent nga Muçi Xhepa Në sallë s’e lanë babanë t’më shoqërojë, – fshin sytë, – nënën nuk e morëm, është e ndjeshme, s’do ta mbante veten. Dhe, unë pas saj – Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook