Arkivë për » Shtator 16th, 2023 «

Dy Përralla të lashta të Kazakistanit – Përkthime nga Agim Xh. Dëshnica

Plaku Kanbak – Përrallë e lashtë e Kazakistanit Përkthim nga Agim Xh. Dëshnica  Te një fshat, te një kasolle pranë liqenit, jetonte një plak i çuditshëm dhe i zgjuar. E quanin Abai, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook