Arkivë për » Qershor 1st, 2023 «

Humanizmi dhe vlerat e tij nuk vdesin kurrë…! nga Jozef Radi

Humanizmi dhe vlerat e tij nuk vdesin kurrë…! nga Jozef Radi Fjala e mbajtur te Vatra mbi librat “Pertej Harrimit” dhe “William Shakespeare” Të nderuar miq, Së pari ju falenderoj të gjithëve për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook