Arkivë për » Shkurt 27th, 2023 «

Xhim Xhema dhe Senatori Bob Dole për Kosovën – nga Frank Shkreli – Prishtinë, 17 Shkurt, 2023

Xhim Xhema dhe Senatori Bob Dole për Kosovën Me rastin e 15-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës nga Frank Shkreli – Prishtinë, 17 Shkurt, 2023 Të dashur vllëzër e motra, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook