Arkivë për » Shkurt 23rd, 2023 «

23 Shkurt 1848 – Gazzetta “L’albanese D’italia” & Girolamo De Rada – nga Kastriot Frashëri

23 Shkurt 1848 – Gazzetta “L’albanese D’italia” & Girolamo De Rada nga Kastriot Frashëri Sot mbushen 175 vjet nga dalja e numrit të parë të gazetës “L’albanese d’ Italia” (Shqiptari i Italisë). Shtypi Lexo Me Teper.

Isuf Luzaj, ende është i panjohur, i pa lexuar prej nesh… – nga Faruk Myrtaj

Isuf Luzaj, ende është i panjohur, i pa lexuar prej nesh… nga Faruk Myrtaj Ia kurseu lotin… Njeriut të jetës …dhe u nisë të bëhej çfarë besonte se bëhej në Liri Ne ende jemi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook