Arkivë për » Shkurt 17th, 2023 «

Edvin Dallaverja – nga Ylli Dylgjeri

Edi Rama - Edvin Dallaverja nga Ylli Dylgjeri …Dallavera nëpër zyra, dallavera në pazar, dallavera me të huaj, dallavera me shqiptar’ Vetëm, vetëm dallavera, dhe në dëm të këtij vendi që ju Lexo Me Teper.

Puna fizike biçikleta dhe buka e grurit – nga Agim Xh. Dëshnica

Puna fizike biçikleta dhe buka e grurit nga Agim Xh. Dëshnica Sapo vendi ynë i vogël, u lidh me Kinën e Madhe, në korrik, me vendim nga lart, filloi muaji i punës Lexo Me Teper.

Ora e ligë e mardhënieve shqiptare amerikane – refleksion nga Ndriçim Kulla

Ora e ligë e mardhënieve shqiptare amerikane refleksion nga Ndriçim Kulla Në kujtimet e Imzot Zef Simonit, prift katolik dhe shkrimtar që ka vuajtur në burgjet komuniste, i cili pas vitit 1990 Lexo Me Teper.

“Ishulli i Gjarpërinjve” – një tjetër reality show i formatit BBV Albania – nga Andrea Zalli

Ishulli i Gjarpërinjve “Ishulli i Gjarpërinjve” – një tjetër reality show i formatit BBV Albania nga Andrea Zalli Meqë po shkon drejt fundit Big Brother VIP Albania 2, reality show aq i suksesshëm Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook