Arkivë për » Shkurt 12th, 2023 «

Fjalë të urta të hebrejve për paranë

Fjalë të urta të hebrejve për paranë 1.Ata që s’kanë pare s’kanë asgja, po ata që kanë pare s’kanë gjithçka! 2.Gjithçka rrotullohet rreth bukës dhe vdekjes. 3.N’se ke pare n’xhep je i bukur, Lexo Me Teper.

Sanremo 2023 – T’i themi pak të vërteta na pëlqejnë o jo! – nga Alba Kepi

Sanremo 2023 – T’i themi pak të vërteta na pëlqejnë o jo! nga Alba Kepi Këngët dhe pesë artistët finalistë i cili tani do të votohet nga juria e sondazhit, nga televotimi dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook