Arkivë për » Shkurt 10th, 2023 «

Ela, vajza nga Pokleku së cilës serbët në 1999 ia dogjën familjen – nga Afrim Hysenaj

Ela, vajza nga Pokleku së cilës serbët në 1999 ia dogjën familjen nga Afrim Hysenaj Shkurt e thërrasin Ela. Vetëm për 14 vjet të jetës së saj u rrit në gjirin dhe ngrohtësinë Lexo Me Teper.

Sipria Poetike e Azem Shkrelit – nga Naime Beqiraj në 85 vjetorin e lindjes së poetit

Sipria Poetike e Azem Shkrelit nga Naime Beqiraj në 85 vjetorin e lindjes së poetit Prej librit të parë me poezi “Bulëzuat” (1960) deri në i fundit “Zogj dhe gurë” (1997) Azemi e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook