Arkivë për » Dhjetor 30th, 2022 «

“Tjetërsimi” i njeriut përmes elementit postmodern, në poezinë e Erina Çokut – Libri Fill – nga Emrije Krosi

“Tjetërsimi” i njeriut përmes elementit postmodern, në poezinë e Erina Çokut – Libri Fill nga Emrije Krosi Shumë poezi sot kanë një tjetër rend të shkruari, si një përmbushje shenjash, ku shenjuesit Lexo Me Teper.

Historia e Fisit të Kaloshëve

Historia e Fisit të Kaloshëve Kaloshët e Kandrrit dhe të Sinës janë nga fiset më të mëdhenj dhe më luftarakë të Dibrës. Kjo shtëpi e madhe ishte sofra bujare e Malësisë Lexo Me Teper.

Lamtumira e një Mbreti… – nga Adriatik Riza Dosti

Lamtumira e një Mbreti… nga Adriatik Riza Dosti Absolutisht që e enjtja e 29 dhjetorit 2022, do të hyjë në historinë e futbollit botëror e veçmas atij brazilian… si dita më e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook