Arkivë për » Dhjetor 26th, 2022 «

Njerëz, mos harroni…! – nga Kazanova Aliaj

Njerëz, mos harroni…! nga Kazanova Aliaj Edhe në ditët e bekume, shqiptarët munden të përdorin gjuhë tjetër. Dhe u tërhoqën zvarrë gjatë në kohë nga historia e mbrapshtë e diktaturës, mohune vehtveten e Lexo Me Teper.

Kishat e braktisura të Roskovecit – nga Lindita Komani

Kishat e braktisura të Roskovecit* nga Lindita Komani Pak ditë më parë u gjenda për punë në Roskovec dhe vizitova kishën e Shën Nikollës dhe kishën e Shën Gjergjit, dy vendndodhje fetare Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook