Arkivë për » Dhjetor 20th, 2022 «

“Engjëlli i vdekjes”! – Hodo Lleshi, i mbijetuari i kampit nazist – vdiq në burgun komunist – nga Nebil Çika

“Engjëlli i vdekjes”! – Hodo Lleshi, i mbijetuari i kampit nazist – vdiq në burgun komunist nga Nebil Çika Një nga pjesëtarët e “grupit armiqësor” të babait, ishte edhe Hodo Lleshi, Lexo Me Teper.

10 vjet pa Nik Pavacin… – nga Fritz Radovani

10 vjet pa Nik Pavacin… nga Fritz Radovani Në vitin 2012, mora lajmin e vdekjes së antikomunistit nderuem të Shkodrës Nik Pavacit, ish Kryetarit të Shoqatës së të Përndjekunve dhe të Persekutuemëve Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook