Arkivë për » Dhjetor 17th, 2022 «

Prekë Cali – Nderi i Kombit: Kreshniku i Kelmendit  të Malësisë së Madhe dhe Hero i Kombit Shqiptar – nga Frank Shkreli

Prekë Cali – Nderi i Kombit: Kreshniku i Kelmendit  të Malësisë së Madhe dhe Hero i Kombit Shqiptar* nga Frank Shkreli Me rastin e Sofrës së Madhe të Kelmendit – Lexo Me Teper.

Vjeshtë me shi e baltë – tregim nga Agim Xh. Dëshnica

Vjeshtë me shi e baltë tregim nga Agim Xh. Dëshnica Freski, ditë vjeshte, e hënë. Aty nga ora dymbëdhjetë nisi të binte shi, shi i imtë Tirane. Nga plepat e lartë trungjetrashë, rrëshkisnin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook