Arkivë për » Dhjetor 13th, 2022 «

“Stille Nacht” – “O e qeta Natè” – kanga dhe historia e përkthimit

“Stille Nacht” – “O e qeta Natè” Kanga dhe historia e përkthimit Kanga me nji melodi hyjnore e njoftun nè tan botën! E përkthyeme prej At Vinçenc Prennushit, u k’ndua për her t’par Lexo Me Teper.

Ndoc Nikaj (1864-1951) – Poezia Shqipe

Ndoc Nikaj (1864-1951) Poezia Shqipe Klerik katolik, prozator, poet dhe botues, i konsideruar si “Babai i prozës gege” apo edhesi “Babai i romanit shqiptar”. Krijimtaria letrare e këtij shkrimtari përfshin më se 30 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook