Arkivë për » Dhjetor 3rd, 2022 «

Një spiun vjen nga Nju Jersey për të festuar te lapidari me yllin partizan – nga Bedri Blloshmi

Një spiun vjen nga Nju Jersey për të festuar te lapidari me yllin partizan nga Bedri Blloshmi Muharrem Xhydollari erdhi nga Nju Jersey për t’u takuar me Bardhyl Musanë, dhe për Lexo Me Teper.

Pse kaq vonë Holodomori, si krim karshi njerëzimit?! – nga Mira Dine

Pse kaq vonë Holodomori, si krim karshi njerëzimit?! nga Mira Dine Më lindën kaq shumë pyetje duke dëgjuar raportin e historianit Guido Hausman dhe m’u ndezën shumë shkëndija reflektimi mbi realitetin e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook