Arkivë për » Dhjetor 2nd, 2022 «

Me 6 dhjetor një manifestim pro Evropës dhe kundër Ramës – nga Aleks Kapllaj

Me 6 dhjetor një manifestim pro Evropës dhe kundër Ramës nga Aleks Kapllaj Ka 700 mijë arsye për të protestuar në mënyrë paqësore për t’u treguar vendeve të Bashkimit Evropian se raportet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook