Arkivë për » Dhjetor 1st, 2022 «

Nji Vdekje e Parakohshme dhe mungesa ndër ne e shpirtit të solidaritetit – nga Aldo Shala

Nji Vdekje e Parakohshme dhe mungesa ndër ne e shpirtit të solidaritetit nga Aldo Shala Është ndarë nga jeta parakohe, avokatja e njohur shqiptare Denisa Daka, e cila prej shumë vitesh merrej Lexo Me Teper.

E keqja nganjëherë fiton – nga Frank Shkreli

E keqja nganjëherë fiton nga Frank Shkreli* Ish-Drejtor i VOA-s për Euro-Azinë “E keqja triumfon kur njerëzit e mirë nuk bëjnë asgjë”. “Gara nuk është ndërmjet nesh dhe atyre, por ndërmjet të Lexo Me Teper.

Në vorbullën e vrasjeve të vogla – nga Agim Morina

Në vorbullën e vrasjeve të vogla nga Agim Morina Vrasje e vogël asht me gjujtë bërllogun në rrugë. Vrasje e vogël asht me bërtitë në mes të rrugës e me shqetësu gjindjen. Mos Lexo Me Teper.

Linguistë e latinistë të përjashtuar – nga Konferenca (Kongresi) Drejtshkrimit, Tiranë 22-25 nëntor 1972 – nga Leka Ndoja

Linguistë e latinistë të përjashtuar – nga Konferenca (Kongresi) Drejtshkrimit, Tiranë 22-25 nëntor 1972 nga Leka Ndoja 1.Selman Riza 2.Namik Ressuli 3.Nikoll Dakaj 4.Karl Gurakuqi 5.Martin Camaj 6.Arshi Pipa 7.At Donat Kurti 8.At Benedikt Dema 9.Imz. Frano Illia 10.Filip Fishta 11.Imz. Zef Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook