Arkivë për » Nëntor 19th, 2022 «

Përkthimi si akt lirie… – Parathënie e librit “William Shakespeare” të Victor Hugo – nga Ermira Xhomaqi – Godo

Përkthimi si akt lirie… Parathënie e librit “William Shakespeare” të Victor Hugo nga Ermira Xhomaqi – Godo Kjo vepër e Victor Hugo-së kushtuar Shekspirit, vjen në shqip për herë të parë. Vjen si Lexo Me Teper.

Për librat… autorët dhe Panairin – refleksion nga Ervina Toptani

Për librat… autorët dhe Panairin refleksion nga Ervina Toptani E premte në mbrëmje! Tirana hesht…. U enda një copë herë rrugëve të saj për të kërkuar ëndrrat që dikur i lëshoja në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook