Arkivë për » Tetor 1st, 2022 «

“Statuti i Zgjeruar i Lushnjes -1922” Kushtetuta e II shqiptare dhe pushteti legjislativ në statut – nga Kevin Haxhiu – Jurist

“Statuti i Zgjeruar i Lushnjes -1922” Kushtetuta e II shqiptare dhe pushteti legjislativ në statut nga Kevin Haxhiu – Jurist “Statuti i Zgjeruar i Lushnjes-1922” Shteti Shqiptar pas shpalljes së Pavarësisë në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook