Arkivë për » Shtator 24th, 2022 «

Postmodern – nga Artan Kafexhiu

Herë-herë ndaj me ju miq krijimet e mija poetike në FB. Por ndërkohë lëvroj edhe prozën artistike si përçuese e ndjesive të mija letrare e të filozofisë time për jetën dhe artin. “Postmodern” Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook