Arkivë për » Korrik 14th, 2022 «

Shënime nga Kuba – nga Arben Kallamata

Në plazhin e Caibarien provinca e Santa Klarës Shënime nga Kuba nga Arben Kallamata Pjesa e Parë Kjo është një foto nga qyteti Kaibarien (Caibarien) në provincën e Santa Klarës. Eshtë pjesa e re Lexo Me Teper.

Ende jeton plumbi që pushkatoi Vilson Blloshmin e Genc Lekën… – nga Flamur Hoxha

Ende jeton plumbi që pushkatoi Vilson Blloshmin e Genc Lekën… nga Flamur Hoxha Kur shihja plumbin që ka përshkruar Vilson Blloshmin e Genc Lekën, pra një nga plumbat e pushkatimit të tyre, Lexo Me Teper.

14 Korriku i Francës dhe piktura e Eugène Delacroix – nga Ermira Godo

14 Korriku i Francës dhe piktura e Eugène Delacroix nga Ermira Godo Franca sot feston “zgjimin e lirisë”, festën kombëtare, ditën-symbol të triumfit të Revolucionit francez, në homazh të 14 korrikut 1789 – marrjes Lexo Me Teper.

Nevoja e të qenit “barbar” për të arritur tek e drejta që të takon me ligj e moral – nga Ervina Toptani

Nevoja e të qenit “barbar” për të arritur tek e drejta që të takon me ligj e moral nga Ervina Toptani Besoj shumë prej nesh e kanë lexuar novelën e mrekullueshme të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook