Arkivë për » Korrik 5th, 2022 «

Dhjetë hapat e Qeverisë për shpopullimin e Shqipërisë – nga Mal Berisha

Dhjetë hapat e Qeverisë për shpopullimin e Shqipërisë nga Mal Berisha Dhjetë hapa që ndërmori qeveria aktuale për të shpopulluar Shqipërinë: Hapi nr. 1 – Manipulimi i zgjedhjeve: Çdo keqbërje në Shqipëri Lexo Me Teper.

Të gjithë në Shesh! – nga Adriatik Riza Dosti

Të gjithë në Shesh!* nga Adriatik Riza Dosti Litari ka ardhur në fyt! Thika ka shkuar aty ku s’mban më… në palcë! S’mban më ujë Pilafi! – thua ti vetë o popull Lexo Me Teper.

Abraham Lincoln (12 shkurt 1809-15 prill 1865) – Shembull i shkëlqyeshëm i motos: Kurrë mos u Dorëzo!

Abraham Lincoln (12 shkurt 1809-15 prill 1865) Shembull i shkëlqyeshëm i motos: Kurrë mos u Dorëzo! Sigurisht personi në foto është ndër personat më të shquar të historisë amerikane dhe emri i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook