Arkivë për » Janar 26th, 2022 «

Dosja e gjallë – nga Muçi Xhepa

Dosja e gjallë nga Muçi Xhepa “Nga kabina e vinçit, pjesa e prapme, më zuri syri një kostumgri që bënte me dorë të zbritja poshtë. S’ishte gjë e lehtë. Më duhej të Lexo Me Teper.

Udhëkryq – esse nga Artan Kafexhiu

Udhëkryq esse nga Artan Kafexhiu Pamuk, nobelisti turk në librin e tij “Emri im është e kuqja”, me kujton pengesën kulturore, që akoma nuk e kemi kapërcyer ne shqiptarët. Ndoshta, ndoshta, nga Lexo Me Teper.

Pak dritë mbi figurën intelektuale Izet Bebeziqi – përgaditi Fatmira Allmuça

…e ke parë Wikipedian se ç’kanë shkruar për Izetin!?Na kanë bërë muhaxhirë boshnjakë… jo se kam gjë kundra boshnjakëve,por nuk është e vërtetë… dhe për më tepër, ngul këmbë që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook