Arkivë për » Janar 25th, 2022 «

Një ditar me ngjyra artistike dhe një shqipe kaq të bukur – Anna Maria Dhamo per librin “Fletorja e Vjeshtës”

Një ditar me ngjyra të forta dhe një shqipe kaq të bukur Anna Maria Dhamo  per librin “Fletorja e Vjeshtës” Nuk u ndodha rastësisht në librarinë e Tiranës… E kisha planifikuar të blija Lexo Me Teper.

Under Construction!!! – nga Artan Fuga

Under Construction!!! nga Artan Fuga  Qemaneja e dytë i ish-Partisë Demokratike të para 25 prillit dhe të përpara 11 dhe 18 dhjetorit, shoh që paska deklaruar se zgjedhjet për pushtetin lokal në Lexo Me Teper.

Katalogimi i Veprës së Plotë të LAZËR RADIT

Katalogimi i veprës së plotë të LAZËR RADI  Materiali që paraqesim asht nji bibliografi e thuejse krejt Veprës së Plotë të Dr. Lazër Radit, botue dhe promovue s’fundi, në Panairin e Librit Lexo Me Teper.

Haremi – nga Klodi Stralla

Haremi nga Klodi Stralla Dijenia popullore ka rreth Haremit një perceptim tejet të gabuar, shpesh të karakterit moral, e lidhur ngushtë me traditën lindore të poligamisë, në kontrast me monogaminë në qytetërimin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook