Arkivë për » Janar 20th, 2022 «

Kujunxhi – nga Fatmir Terziu

  Kujunxhi nga Fatmir Terziu Në fillim ishte një lutje. Më pas dëshira e fundit. Ashtu ndodhi me cikërimën e fundit të flashkët që u shkrep për të fiksuar trupin në ikje. Dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook