Arkivë për » Dhjetor 17th, 2021 «

Shqipëria: shembull tragjik i dështimit të demokracisë – nga Frank Shkreli

Shqipëria: shembull tragjik i dështimit të demokracisë nga Frank Shkreli A e patë funeralin e demokracisë shqiptare të martën? A e shikuat paradën e 6 ambasadorëve – 6 vendeve më demokratike perëndimore, aleate Lexo Me Teper.

Tezja ime delvinjote dhe Llahinkat – Refleksion artistik mbi tradita e kohra – nga Avni Delvina…

Tezja ime delvinjote dhe Llahinkat… Refleksion mbi tradita e kohra nga Avni Delvina  Këtë grafikë  e bëra i nxitur nga një shkrim i Frank Shkrelit,  mbi vizitën e ndërkombëtarëve në selinë e PD-së. Tezja e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook