Arkivë për » Dhjetor 11th, 2021 «

Çashtja e Elementavet Fetare në Shqipni – Ligjërata e Shkëlqesës Anton Harapi 1944

Çashtja e Elementavet Fetare në Shqipni 1) (Ligjërata e Shkëlqesës Anton Harapi në Theatrin “Kosova”, Tiranë 1944) Zotni të ndershëm, Më falni për guxim: unë due ta përballoj çashtjen ma delikate në jetën Lexo Me Teper.

Mallkimi dhe Kosova – Fjala e shkrimtarit Petro Marko

Mallkimi dhe Kosova Fjala e shkrimtarit Petro Marko Ëndrra ime për të vajtur qoftë edhe një herë të vetme në Kosovë,ku më respektojnë si shkrimtar e si luftëtardhe më quanin vëlla, nuk Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook