Arkivë për » Dhjetor 4th, 2021 «

Ndëshkimet e vogëlusheve… dhe papërgjegjsia shekullore… – nga Ervina Toptani

Ndëshkimet e vogëlusheve… dhe papërgjegjsia shekullore…   nga Ervina Toptani Vazhdimisht e kam theksuar dhe do të vazhdoj të këmbëngulse krimet më të mëdha diktatura nuk i bëri ndaj kundërshtarëve të saj,por ndaj Lexo Me Teper.

Legjenda e të Bukurës të Liqenit të Valit – nga Lutfi Alia

Legjenda e të Bukurës të Liqenit të Valit. nga Lutfi Alia Në fshatin tim të lindjes Vali, tregohet një legjendë e ardhur nga lashtësitë pagane, një legjendë me ngjashmëri impresionante, ose më Lexo Me Teper.

Dreka e kobshme e janarit 1953 – nga Blerim Latifi

  Dreka e kobshme e janarit 1953 nga Blerim Latifi Ishte janari i vitit 1953. Tito kishte lënë Beogradin dhe ishte nisur në drejtim të Splitit. Atje ishin bërë të gjitha përgatitjet e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook