Arkivë për » Nëntor 26th, 2021 «

Një këshillë për intelektualë shqiptarë që vijnë nga diaspora – nga Gazmend Kapllani

Një këshillë për intelektualë shqiptarë që vijnë nga diaspora nga Gazmend Kapllani Me shumë modesti po jap një këshillë për autorë dhe intelektualë shqiptarë që vijnë nga diaspora. “Mos ejani në Shqipëri Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook