Arkivë për » Tetor 3rd, 2021 «

Dom Shtjefën Kurti – Themeluesi i Befotrofit të Tiranës

Dom Shtjefën Kurti - Themeluesi i Befotrofit të Tiranës Pas vitit 1912, kur Shqipëria u shpall e pavarur, nuk ekzistojnë dokumente arkivore qe të vërtetojnë ngritjen e jetimoreve në vendin tonë. Lexo Me Teper.

Veprimtaria fetare dhe kombëtare e Kishës së Currajve të Epërm (1897-1945) – nga Ylli Prebibaj

Veprimtaria fetare dhe kombëtare e Kishës  së Currajve të Epërm (1897-1945) nga Ylli Prebibaj Popullimi i Currajve të Epërm është një proces që ka kaluar nëpër disa dekada dhe shtimi i popullsisë ka Lexo Me Teper.

Pse s’ka mushkonja në Disney World?!

Pse s’ka mushkonja në Disney World?! Si ka mundësi një park aq i madh në Florida është pothuajse pa mushkonja?? Park Disney World i ndërtuar në ish kënetë, i ndërlidhur me kanale Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook