Arkivë për » Gusht 20th, 2021 «

A ia vlen me i kalue pushimet në Shqipëri?! – nga Marelba Fushekati Boçi

A ia vlen me i kalue pushimet në Shqipëri?! nga Marelba Fushekati Boçi Durrësi mbetet nji nga qytetet më të dashme për mu. Me plazhin me leshterikë dhe me ranën e butë. Lexo Me Teper.

Gjergj Hani, 16 vjeçari – që sfidoi regjimin komunist duke tentuar arratisjen i vetëm (Gazeta Dielli)

Gjergj Hani, 16 vjeçari – që sfidoi regjimin komunist duke tentuar arratisjen i vetëm (Gazeta Dielli) Gjergj Tomor Hani, i persekutuar, i përndjekur, i burgosur dhe i dënuar prej regjimit komunist shqiptar, Lexo Me Teper.

Çfarë prindi je ti…?! . nga Emin Azemi

Çfarë prindi je ti…?! nga Emin Azemi Çfarë prindi je ti, kur fëmijës tënd nuk mund t’i dalësh zot, nuk mund t’i sigurosh mbështetje për të ardhmen e tij… Ai, një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook