Arkivë për » Gusht 9th, 2021 «

Njё kontribut i rrallё, i paçmuar i mendimit bashkёkohor shqiptar vepra “Profetё dhe Poetё” e Lekё Tasit… – nga Lluka Qafoku

Njё kontribut i rrallё, i paçmuar i mendimit bashkёkohor shqiptar, vepra “Profetё dhe Poetё” e Lekё Tasit… nga Lluka Qafoku (kur jeta dhe vepra e dikujt shkojnë bashkë, vepra e tij/ e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook