Arkivë për » Qershor 16th, 2021 «

Ndjesia e shkëputjes së përkohshme nga realiteti… nga Flutura Açka

Ndjesia e shkëputjes së përkohshme nga toka… nga Flutura Açka Këtë foto e shoh shpesh dhe gjatë. Dhe kam gjithnjë të njëjtën ndjesi: atë të shkëputjes së përkohshme nga toka, nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook