Arkivë për » Qershor 14th, 2021 «

Tahir Kolgjini – Besë e Burrit të Lumës – nga Eugen Shehu

Falenderoj z. Eugen Shehu, për kët shkrim interesant, dedikuar gjyshit tonë, Tahir Kolgjinit (Bablokut, si i kena pasë thirrë ne nipat e mbesat e tij)! Gjithashtu, është për tu theksue dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook