Arkivë për » Qershor 10th, 2021 «

Kolë Ashta si kritik letrar – nga Dr. Gëzim Puka

Kolë Ashta si kritik letrar nga Dr. Gëzim Puka Forcimi i pozicionit të prodhimit letrar, qëështë një pjesë e rëndësishme e trinomit prodhim-traditë-import në një sistem letrar dhe që e bën atë më të fortë, Lexo Me Teper.

Besoj se ne jemi kujtimet tona… – nga Rudina Lohja Kurti

Besoj se ne jemi kujtimet tona… nga Rudina Lohja Kurti Hera-herës dhe pothuajse në çdo moshë e kam kapur fëmijërinë duke bredhur tek unë… Ketë e them, pasi e kap veten të Lexo Me Teper.

Gegnia – E perkohshme kulturore – artistike! (13- 2020)

Para do kohësh Revista “Gegnia” më ftoi m’u bà pjesë e saj, përmes disa krijimeve të mia. Sigurisht e njifja revistën dhe e kisha përcjellë përmes rrjeteve sociale, po s’kisha Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook