Arkivë për » Maj 26th, 2021 «

Amik Kasaruho: Personalitet e Kishës Katolike që dhanë mësim në Shkollat Shqiptare – nga Ndue Hoti

Amik Kasaruho: Personalitet e Kishës Katolike që dhanë mësim në Shkollat Shqiptare  nga Ndue Hoti  Në kuadrin e 109 vjetorit të Kuvendit të Rubikut, në prag të Pavarsisë, 12 maj 1912. . Vërtet Shqipëria Lexo Me Teper.

Vendimi mund të çojë në një humbje, masive të besueshmërisë për SHBA-në në Ballkan Këshilltari i CDU-së, – Martin Henze flet per Gazetën Telegraf

Vendimi mund të çojë në një humbje, masive të besueshmërisë për SHBA-në në Ballkan Këshilltari i CDU-së, Martin Henze flet per Gazetën Telegraf  . Franca, një vend neutral, ku mbizotëron sundimi i ligjit! Është një vendim që e prisja, Lexo Me Teper.

Çfarë ka qenë Lufta e Vlorës 1920? – nga Genci Hoti

Çfarë ka qenë Lufta e Vlorës 1920? nga Genci Hoti  Po të duash të studiosh përmbajtjen reale të Luftës së Vlorës 1920, do të hasësh në një fenomen të çuditshëm, jo vetëm Lexo Me Teper.

Urdhri i Kalorësve të Tempullit të Shenjtë dhe nevoja e një qasjeje të tillë në Shqipërinë e sotme – nga Ervina Toptani

Urdhri i Kalorësve të Tempullit të Shenjtë (Urdhri i Templarëve në kohën e Mesjetës së Hershme) dhe nevoja e një qasjeje të tillë në Shqipërinë e sotme. nga Ervina Toptani Historik i shkurtër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook