Arkivë për » Maj 24th, 2021 «

Si përfundoi në biletashitës gazetari dhe botuesi i revistës “Bota e re” në Korçë! – nga Klodi Stralla

Si përfundoi në biletashitës gazetari dhe botuesi i revistës “Bota e re” në Korçë! nga Klodi Stralla Brezi im e mban mend fare mirë njeriun që, për shumë e shumë vite, shiste Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook