Arkivë për » Maj 15th, 2021 «

In Memoriam Ramë Gjelosh Geci – nga Lulash Vatnikaj

In Memoriam Ramë Gjelosh Geci  nga Lulash Vatnikaj 10 Maji është dita e lirimit të burgosurve nga Kampi famëkeq nazist i përqëndrimit të Auschwiz Stammlager, Poloni Një histori e rrallë dhe e panjohur për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook