Arkivë për » Maj 10th, 2021 «

Mbi Rezistencën Intelektuale – nga Leka Ndoja

Mbi Rezistencën Intelektuale nga Leka Ndoja Kur thirret nji lëvizje politike ajo vërtet niset nga kundërshtia, nga hetimi i thyemjes së moralit social, por vetëm kur merr formë strukturuese intelektuale quhet “rezistencë”. Lexo Me Teper.

Albanologjia dhe Historia e Shqipërisë sipas medievistit kroat nga Milan Von Sufflay

Albanologjia dhe Historia e Shqipërisë sipas medievistit kroat nga Milan Von Sufflay  Paanshmëria, korrektësia dhe simpatia e madhe ndaj popullit shqiptar, lidhjet e afërta me Shqipërinë, pranimi dhe argumentimi në mënyrë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook