Arkivë për » Prill 17th, 2021 «

Shpirti të pastë dritë nëna ime, heroina ime: Qerime Bome! – nga Çiljeta Bome

Shpirti të pastë dritë nëna ime, heroina ime: Qerime Bome! nga Çiljeta Bome Kjo grua heroinë, që kisha fatin dhe nderin në këte jetë të ishte Nëna ime, sot ka ditëlindjen… Quhej Lexo Me Teper.

Janë spiunë! Gjejini dhe i diskreditoni publikisht! – nga Nebil Çika

Janë spiunë! Gjejini dhe i diskreditoni publikisht! nga Nebil Çika E gjeta kush është dhe ku është patronazhistja ime, Elona Musa. Kishe të drejtë Altin Meçja! Mos i neglizhoni, i gjeni dhe bëjini Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook